OVER ONS

Bij Klusbedrijf Sterk Kluswerk staan we klaar om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Onze professionele aanpak begint met een persoonlijke benadering, want we begrijpen dat geen twee klussen hetzelfde zijn. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige klusdiensten die voldoen aan jouw specifieke behoeften en verwachtingen.

Wanneer je met ons samenwerkt, nemen we de tijd om naar jou te luisteren en te begrijpen wat je wilt bereiken. Daarnaast zijn we altijd in voor een praatje, als jij daar behoefte aan hebt!

Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe deur of vlizotrap, het monteren van diverse meubelen, het ophangen van lampen, het schilderen of isoleren van een muur of het leggen van een nieuwe vloer, bij Sterk Kluswerk ben je aan het juiste adres. Met onze professionele aanpak, expertise en oog voor detail kun je rekenen op een resultaat waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw wensen en mogelijkheden. Bij Sterk kluswerk staat jouw tevredenheid altijd voorop en streven we ernaar om van jouw huis een nóg fijner thuis te maken!

Tel 06 111 226 98

Mail info@sterkkluswerk.com